Η Ιστορία Μας - Sheep And Wolves -->

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 60€

facebook_grey.pngpinterest_grey.pnginsta_grey.pngyoutube_grey.png  

Ελληνικά

Sheep And Wolves - Header Section

search search
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο

Login

Η Ιστορία Μας - Sheep And Wolves

Sheep And Wolves - Main Section

ireneara

Είμαι η Ειρήνη, Founder της Sheep and Wolves.

Eκτός από αυτό, είμαι σύζυγος και μαμά.

Παλαιότερα,  ήμουν λογίστρια, αλλά 16 χρόνια ήταν αρκετά ώστε να καταλάβω ότι η λογιστική ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε πραγματικά.

Nα πλέκω ήθελα πολύ, αλλά δεν γνώριζα.

Λογιστική και πλέξιμο δεν χωράνε σε ένα 24ωρο.

Tο 2014 ανακάλυψα το πλέξιμο με τελάρα, το Loom knitting. Μαγεύτηκα με την απλότητα της τεχνικής, το γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα. Ακόμα και για αρχάριους!

Η αρχή έγινε με την δημιουργία ενός Facebook Group, που είχε μεγάλη απήχηση. Αυτό ήταν. Ο σπόρος είχε ριζώσει!

Τo 2015 δημιουργήθηκε η Sheep and Wolves. 

Στην πορεία εντάχθηκαν πολλές τεχνικές πλεξίματος, βελονάκι – βελόνες – πλεκτή τσάντα.

Δημιουργήθηκε και ένα e-shop. Αυτό που βρίσκεστε τώρα.

Δημιουργήθηκε και ένα εργαστήριο.

Αυτό, της κατασκευής δερμάτινων αξεσουάρ. Τσάντα – Ζώνη – Κόσμημα.

Η Sheep and Wolves μεγάλωσε. Και μεγαλώνει !

Έγινε μια μεγάλη αγέλη δημιουργίας, συνεργασίας, παρέας με κοινά ενδιαφέροντα.

‘Αλλωστε…οι παρέες δεν λένε ότι γράφουν ιστορία ? 

 
 

company

 

 Έτσι γεννήθηκε η Sheep and  Wolves....

 Μια ιδέα που παίρνει μορφή με ένα φυσικό και ένα   online κατάστημα για να προσφέρει σε όσους διψούν   για δημιουργία, άριστα και ψαγμένα υλικά για να   μετουσιώσουν την αγάπη τους σε κάτι χειροπιαστό.

 Ανακαλύπτοντας το loom knitting, πλέκοντας με   παραδοσιακές τεχνικές , αλλά και αναμειγνύοντας   τρόπους, μπορούμε να φτιάξουμε τις δημιουργίες  των   ονείρων μας, εντυπωσιάζοντας τους γύρω μας αλλά   κυρίως τον εαυτό μας ! 

 
 
 
 

 
 
 
 
filosofi

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Όλοι οι άνθρωποι είναι δημιουργικοί και δικαιούνται να ανακαλύψουν τη χαρά που προσφέρει το πλέξιμο.

Όλοι δικαιούνται να καταλάβουν πως δεν πρόκειται για μια πολύπλοκη διαδικασία, αλλά για μια ευχάριστη ενασχόληση που στο τέλος τους ανταμείβει με δημιουργίες που έχουν υλοποιήσει οι ίδιοι...

Η Sheep and  Wolves θέλει να κάνει το πλέξιμο μια συνειδητή επιλογή για μια καλύτερη ζωή.

ΣΤΟΧΟΙ

  
 
Να γίνει η Sheep and Wolves ένα φυσικό  και online κατάστημα , που διοχετεύει πέραν από τα  καλύτερα υλικά καθ'αυτά, την υποστήριξη σε όποιον επιθυμεί να μάθει και να μπει στη φιλοσοφία του χειροποιείν για να βελτιώσει τη ζωή του.
 
 
stoxoi
 
 
 
 
why

ΓΙΑΤΙ “SHEEP AND WOLVES” ;

Τα πρόβατα δίνουν το μαλλί, είναι απαλά, φιλικά και σχεδόν αγαθά. Οι λύκοι όμως δίνουν την έμπνευση, είναι προκλητικοί, θερμοί για αντιπαράθεση, δυναμικοί και ατίθασοι. Συνυπάρχουν και οι δυνάμεις του ενός δεν θα ήταν τόσο σπουδαίες χωρίς τις δυνάμεις και τις αρετές του άλλου. Γιατί μέσα σε όλα τα πράγματα κρύβεται η αντίθεση για να υπάρχει ισορροπία. Το καλό και το κακό. Το yin και yang. Η Aθωότητα και η Εξυπνάδα. Το Αρσενικό και το Θηλυκό. Στο πλέξιμο, είναι η Καλή και η Ανάποδη που έτσι μαγικά που μπλέκονται φτιάχνουν έναν υπέροχο, καινούριο κόσμο κάθε φορά. Οι δυο πλευρές μας, που όλοι τις έχουμε τη μια λιγότερο, την άλλη περισσότερο. Δεν υπάρχουν στερεότυπα αλλά σίγουρα υπάρχουν αυτές οι αντίρροπες δυνάμεις που έτσι μαγικά, μια η μία μια ή άλλη και σε συνδυασμό, κινούν τον κόσμο.

why

ΟΡΑΜΑ

Να αλλάξει το πλέξιμο χαρακτήρα. Να αποτελέσει ανακούφιση στη σκληρή καθημερινότητα. Να ενώσει ανθρώπους. Να φτιάξει παρέες. Να κοινωνικοποιήσει. Να δημιουργήσει πλεκτά φτιαγμένα όχι μόνο από μαλλί. Αλλά και από αγάπη. Στόχος είναι τα πλεκτά του Sheep and Wolves να είναι ξεχωριστά . Με την απλότητα τους. Ξεχωριστά και αναγνωρίσιμα . Να φοριούνται χωρίς περιορισμούς. Από κάθε άντρα, γυναίκα , παιδί.